ABOUT

DeezHaarbus Trinity kasalon thuis kapster wijk bij duurstede

Welkom ik ben Desiree. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als All-Round Haarstyliste bij diverse kapsalons was het tijd voor iets nieuws en ben ik in 2013 gestart met DeezHaarBus.


Maar hoe zag ik dit voor me. Door het een en ander af te wegen, zoals ruimte te huren, huis verbouwen of bij de klanten thuis, wat ook niet praktisch is omdat deze nu eenmaal niet is ingericht als salon, kwam het idee doordat we het over kamperen en campers hadden.


Ja dat was het "een mobiele kapsalon". Altijd alle spullen bij de hand, goede verlichting en werkhoogte wat de kwaliteit en eigen gezondheid ten goede komt.Ik ben hier bijna een jaar lang mee bezig geweest om dit uit te werken. Je moet langs de gemeente, bank, KvK, en natuurlijk op zoek naar een betrouwbare leverancier.


Omdat ik al ruime ervaring heb opgedaan met diverse leveranciers bij verschillende kapsalons weet ik dat je niet zomaar een of ander al dan niet goedkoop merk kunt kiezen. Als je tevreden klanten wilt, en wilt houden zul je het juiste product moeten aanbieden met de bijbehorende professionele ondersteuning.


Ik denk hierin een juiste keuze gemaakt te hebben met het merk Trinity van Zwitsers fabrikaat.

Meer over deze producten en de voordelen voor u als klant  kunt u op de TRINITY website nalezen.


Graag tot ziens!

                                    Groetjes Desiree